Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Don Ivica Huljev najavio: Večeras ću s Presvetim izaći na rivu i s jednoga mjesta podijeliti blagoslov jednoj i drugoj župi. Pobudite molitvu u tišini srca i doma

Župnik župe sv. Jeronima u Pučišćima i sv. Antuna opata u Pražnicama don Ivica Huljev obratio se danas, 10. travnja, na Veliki petak prigodnom porukom vjernicima župa koje su mu povjerene.

Sa sobom u molitvama ponijet ću svakoga od vas
— Tišina Velikoga petka otvara nas Božjem govoru i stanju u kojem smo ove godine dovedeni mimo svoje volje. Večeras ću s Presvetim Oltarskim Sakramentom u 20.30 sati izići na rivu i s jednoga mjesta podijeliti blagoslov s Presvetim jednoj i drugoj župi, najavio je pučiški i pražnički župnik, dodavši: — Sa sobom ću u molitvama ponijeti svakoga od vas koji bi ove večeri pratio Onoga koji svakodnevno prati i podupire sve nas.

Pobudite molitvu u tišini srca
Brački svećenik pozvao je vjernike da ostanu večeras u svojim kućama. — Na prozorima zapalite svijeće i otvorite ih u 20.30 sati kao znak vaše otvorenosti Bogu i pobudite molitvu u tišini srca i svoga doma, potaknuo je vjernike uoči obreda Velikoga petka koji će se u župnim crkvama slaviti bez sudjelovanja vjernika prema odlukama državnih i crkvenih vlasti.

Pozvao na odgovornost prema mjerama sigurnosti
— Molim Vas da ne dolazite na rivu kako bismo zajednički pokazali odgovornost prema mjerama sigurnosti i poštovanja prema svima koji se danonoćno trude oko suzbijanja pandemije, pozvao je don Ivica Huljev svoje vjernike.

— Na prozorima zapalite svijeće i otvorite ih u 20.30 sati kao znak vaše otvorenosti Bogu i pobudite molitvu u tišini srca i svoga doma, potaknuo je vjernike don Ivica Huljev, župnik u Pučišćima i Pražnicama, uoči obreda Velikoga petka koji će se u župnim crkvama slaviti bez sudjelovanja vjernika prema odlukama državnih i crkvenih vlasti (izvor: Župa sv. Jeronima – Pučišća)

Podjelite:

You may also like...