PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Pop rock koncert održao u Milni VIS “Dominik” iz Splita

Crkveni pop rock sastav “Dominik” iz splitske župe Gospe od Ružarija, koju vode dominikanci Hrvatske dominikanske provincije, održao je u subotu, 14. rujna, koncert pred crkvom Gospe od Blagovijesti u Milni. Organizatori koncerrta bili su Turistička zajednica općine Milna i župa Gospe od Blagovijesti.

Sastav njeguje crkvenu glazbu modernoga stila
Splitski vokalno–instrumentalni sastav “Dominik” čine mladi splitske župe, a formiran je još 1969. godine, njegujući crkvenu glazbu modernoga stila. VIS “Dominik” vodi dominikanac o. Jozo Čirko.

Posljednji nosač zvuka nosi naziv “Hvala, Dominiče”
Kroz taj glazbeni sastav prošlo je puno darovitih pjevača, svirača i skladatelja, a većina skladbi koje izvodi nalaze se i na njegovim albumima “Put ljubavi” (1985.), “Pružimo ruke” (1987.), “S Bogom u glavi” (2006.), “Dominiče, dobri oče” (2008.), dok je 2017. godine objavio svoj novi nosač zvuka “Hvala, Dominiče” koji je predstavljen upravo u Milni.

VIS "Dominik" održao je koncert u Milni pred crkvom Gospe od Blagovijesti u organizaciji Turističke zajednice općine Milna i župe Gospe od Blagovijesti (izvor: facebook Milna Brač)

VIS “Dominik” održao je koncert u Milni pred crkvom Gospe od Blagovijesti u subotu, 14. rujna, u organizaciji Turističke zajednice općine Milna i župe Gospe od Blagovijesti (izvor: facebook Milna Brač)

Podjelite:

You may also like...