PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Poruka ohrabrenja stigla iz Milne. Don Tonči Kusanović poručio vjernicima da na njih misli i za njih moli. “Posebne okolnosti pozivaju nas da se posvetimo jedni drugima svaki dan, kako u okviru obitelji, tako i na društvenom planu”, poručio milnarski župnik

Poruku ohrabrenja, prije svega vjernicima župe u Milni, Ložišćima i Bobovišćima, a i svima do kojih ona dođe, uputio je župnik župe Gospe od Blagovijesti u Milni don Tonči Kusanović, ujedno župnik u Ložišćima i Bobovišćima.

Okolnosti nas potiču da preispitamo temelje na kojima živimo
— Iako vas fizički ne vidim, svakoga od vas želim pozdraviti i ohrabriti kako se ne biste osjećali sami ili osamljeni. Vidite i sami da smo u posebnim okolnostima koje nas potiču da preispitamo temelje na kojima živimo, da upoznamo da je čovjek cvijet koji ujutro cvate, a uvečer se suši i vene. Ovo nas poziva da se posvetimo jedni drugima svaki dan, kako u okviru svoje obitelji, tako i na društvenom planu, poručio je milnarski dušobrižnik na početku video poruke upućene vjernicima.

Don Tonči Kusanović: “Ostanimo postojani u vjeri našega Gospodina”
Osvrnuvši se na crkveno vrijeme korizme i nadolazeći Veliki tjedan Isusove muke i smrti, don Tonči je poručio: — Potrebna nam je unutarnja snaga da ostanemo postojani u vjeri našega Gospodina, da nam ova korizma i sveti veliki dani bez vanjskih svečanosti budu prigoda na pročišćenje vjere i ljubavi prema Božjoj riječi i njegovim svetinjama.

S ljubavlju, molitvom i zahvalnošću pratimo napore odgovornih u Domovini
Obračajući se obiteljima brački svećenik pozvao ih je na zajedništvo i molitvu. — Vaše obitelji i domovi neka postanu kućne Crkve u kojima će se čuti zajednička molitva. Očevi i majke, imate prigodu biti na svoj način svećenici i vjeroučitelji u svojoj obitelji. S ljubavlju, molitvom i zahvalnošću pratimo napore odgovornih u našoj Domovini da ovaj svojevrsni ‘izlazak’ izvedu na opće dobro svih građana, naglasio je u poruci milnarski župnik Kusanović.

Molimo zagovor Majke Božje
Pozvao je vjernike da vode računa o svojim bližnjima te im pomognu u osnovnim potrebama. — Molimo zagovor Majke Božje, svetoga Josipa i svetoga Roka za ustrajnost i zajedništvo. Sve vas pozdravljam, na vas mislim i za vas molim, poručio je don Tonči Kusanović.

— Vaše obitelji i domovi neka postanu kućne Crkve u kojima će se čuti zajednička molitva. Očevi i majke, imate prigodu biti na svoj način svećenici i vjeroučitelji u svojoj obitelji. S ljubavlju, molitvom i zahvalnošću pratimo napore odgovornih u našoj Domovini da ovaj svojevrsni ‘izlazak’ izvedu na opće dobro svih građana, naglasio je u video poruci župnik u Milni, Ložišćima i Bobovišćima don Tonči Kusanović (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...