Grad Supetar

Autobus oborio biciklistu, ozlijeđeni gliserom hitno prebačen u splitsku bolnicu

Autobus riječkih registracijskih oznaka, tvrtke Arriva Hrvatska, naletio je u petak, 4. listopada, oko 17.30 sati na 32–godišnjega biciklistu na izlasku iz Supetra, na županijskoj cesti Supetar – Splitska. Biblklist je pri tom zadobio teške i po život opasne ozljede.

Autobus je oborio 32-godišnjaka koji je gurao bicikl
— Dana 4. listopada oko 17.30 sati na županijskoj cesti 6161 u mjestu Splitska na Braču, 66–godišnji državljanin Srbije je upravljao autobusom, pri čemu je oborio 32–godišnjaka, koji je gurao bicikl, priopćili su iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

Zadobio teške i po život opasne ozljede
Ozlijeđenom biciklistu pružena je liječnička pomoć, a, prema policijskom izvještaju, naknadno je utvrđeno da je biciklist zadobio teške i po život opasne ozljede. Neslužbeno doznajemo da mu je stanje stabilno, ali da su zadobivene ozljede i dalje opasne po život.
Policija je na kraju priopćila i da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

autobus riječkih registracijskih oznaka koji je u petak, 4. listopada oborio biciklistu na županijskoj cesti Supetar - Splitska

autobus kojim je upravljao 66-godišnji vozač, u petak, 4. listopada, oborio je biciklistu na županijskoj cesti Supetar – Splitska

Podjelite:

You may also like...