PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE U Bolu 74-godišnjak kosirom napao 56-godišnjaka; zaradio kaznenu prijavu i predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Brač dovršili su kriminalističko istraživanje nad 74-godišnjakom koji se sumnjiči da je u četvrtak, 30. srpnja, oko podne u Bolu kosirom napao 56-godišnjaka, javlja Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

U sukobu došlo do lakših tjelesnih ozljeda
— Napadu je prethodilo narušavanje javnoga reda i mira između 56-godišnjaka i 41-godišnjaka koji su se sukobili verbalno, a potom i fizički te su obojici utvrđene lakše tjelesne ozljede. Protiv spomenute dvojice slijedi Optužni prijedlog iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, priopćili su iz splitske policije.

Teška tjelesna ozljeda u pokušaju
Nakon provedenom kriminalističkog istraživanja 74-godišnjak je zaradio kaznenu prijavu, a tereti ga se za kazneno djelo iz čl. 118. Kaznenoga zakona koje se odnosi na tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju. S kaznenom prijavom predan je, zatim, pritvorskom nadzorniku.

Nakon provedenom kriminalističkog istraživanja 74-godišnjak je zaradio kaznenu prijavu, a tereti ga se za kazneno djelo iz čl. 118. Kaznenoga zakona koje se odnosi na tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...