Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Drska krađa u Bolu: osumnjičeni uhićen, ispitan i predan pritvorskom nadzorniku

Završeno je kriminalističko istraživanje nad 25–godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije koji je osumnjičen da je u Bolu, 19. srpnja, počinio drsku krađu. Sumnjiči ga se da je tada fizićki napao državljanku Rusije i otuđio joj zlatnu ogrlicu s vrata.

Ruska državljanka zadobila je lakše tjelesne ozljede
Pri tom napadu 47–godišnja ruska državljanka zadobila je lakše tjelesne ozljede, a krađu je odmah prijavila policiji. Drski kradljivac je uhićen, ispitan je i predan pritvorskom nadzorniku. Kako je izvijestila Policijska uprava Splitsko-dalmatinska, protiv osumnjičenoga je podnesena kaznena prijava za kazneno djelo razbojništva.

Od jedne do deset godina
Kazneni je zakon što se tiče djela razbojništva dosta jasan i određuje da je za otuđenje pokretne stvari uz primjenu sile, a s ciljem protupravnoga prisvajanja, predviđena kazna zatvora od jedne do deset godina.

drska krađa dogodila se u Bolu 19. srpnja, a osumnjičeni je uhićen, ispitan i predan pritvorskom nadzorniku (foto: iz arhive)

drska krađa dogodila se u Bolu, 19. srpnja, a osumnjičeni je uhićen, ispitan i predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njega je podnesena i kaznena prijava za djelo razbojništva (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...