Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Dvostruko razbojništvo u Supetru: Uhićen muškarac koji je usred bijeloga dana prijeteći nožem otuđio novac; prvo je “posjetio” prodavaonicu, a predvečer ugostiteljski objekt

Nije dugo trajala radost muškarca u Supetru koji je u utorak, 30. srpnja, po svemu sudeći počinio dvostruko razbojništvo u našem gradu i otuđio ne odveć veliku svotu novca. Prvo se razbojništvo dogodilo već oko 13.00 sati, usred bijeloga dana, kada je ušao u prodavaonicu i prijeteći nožem zaposlenici otuđio novac.

Prvo je otuđio novac u prodavaonici, a predvečer u ugostiteljskom objektu
Tada se valjda u poslijepodnevnim satima malo primirio, da bi već oko 19.50 sati počinio izgleda i drugo razbojništvo, ali u jednom gradskom ugostiteljskom objektu. I na isti način, s nožem u ruci i uz prijetnju htio se materijalno okoristiti. Kod prvoga razbojništva iz kase je otuđio 700 kuna, dok je iz iz ugostiteljskoga objekta uzeo 1.500 kuna.

Kod uhićenoga su pronaženi nož i otuđeni novac
Nedugo zatim je brzo uhićen, a prema policijskom izvješću, dovodi se u vezu s oba nedjela. — Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. Sumnjiči se kako je u ugostiteljskom objektu prišao djelatnici i prijeteći nožem otuđio iz kase 1.500 kuna. Prilikom uhićenja kod spomenutoga su pronađeni nož i otuđeni novac. Nadalje se sumnjiči kako je isti dan, oko 13.00 sati u Supetru, ušao u prodavaonicu i na isti način otuđio 700 kuna, priopćili su iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

Ispitan i predan pritvorskom nadzorniku
Iz policije ističu kako je protiv počinitelja podnosena kaznena prijava za kazneno djelo razbojništva, a poslije provedenoga istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku.

dvostruko razbojništvo u Supetru dogodilo se u utorak, 30. srpnja, a nedugo poslije uhićen je muškarac kojega se dovodi u vezu s počinjenjem tih nedjela, ispitan je i predan pritvorskom nadzorniku (foto: J. Bašić)

dvostruko razbojništvo u Supetru dogodilo se u utorak, 30. srpnja, a nedugo poslije uhićen je muškarac kojega se dovodi u vezu s počinjenjem tih nedjela, ispitan je i predan pritvorskom nadzorniku (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...