PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Fizički obračun u ugostiteljskom objektu u Supetru, teško ozlijeđen 35-godišnjak koji je nakon pružene liječničke pomoći završio u splitskoj bolnici

Policijski službenici Policijske postaje Brač imali su posla u srijedu, 12. veljače, u kasnim večernjim satima u Supetru, i to u jednom ugostiteljskom objektu, gdje je došlo do tjelesnoga sukoba između dvojice alkoholiziranih osoba. Po svemu sudeći, fizičkom obračunu prethodio je verbalni sukob, a svemu je “kumovao” alkohol.

Utvrđene teške ozljede
Prema policijskom priopćenju, do tjelesnoga sukoba došlo je sinoć u 23.15 sati između 41-godišnjaka i 35-godišnjaka, a obojica su bila pod utjecajem alkohola. U tom sukobu stradao je 35-godišnjak kojemu je pružena lijećnička pomoć, a zatim je prebačen u splitsku bolnicu u kojoj su mu utvrđene teške ozljede.

U tijeku je kriminalističko istraživanje
— 41-godišnjak je uhićen i doveden u službene prostorije. U tijeku je kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske o tom događaju.

Policijski službenici Policijske postaje Brač uhitili su 41-godišnjaka i priveli u službene prostorije. U tijeku je kriminalističko istraživanje, priopćili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...