Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Frontalni sudar autobusa i osobnoga vozila u Supetru

Na raskrižju “Trokut” u Supetru danas, 12. srpnja, u popodnevnim satima došlo je do prometne nesreće u kojoj su se frontalno sudarili autobus prijevoznika “Arriva Hrvatska” i osobno vozilo. Na sreću, u sudaru nije bilo ozlijeđenih, a materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Nitko nije zatražio liječničku pomoć
Prema riječima Sanje Nazlić iz Službe za odnose s javnošću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, do nesreće je došlo u 17.30 sati na kolniku ceste B 113 – B 114 u Supetru. — Nitko nije zatražio liječničku pomoć, a policijski službenici na mjestu događaja obavili su očevid, rekla je za BRAČ danas Nazlić, dodavši kako u ovom trenutku nisu poznati uzroci prometne nesreće.

Supetarski vatrogasci osigurali mjesto nesreće
Odmah po dojavi na teren su izašli i supetarski vatrogasci koji su pri tom osigurali mjesto nesreće, postavili signalizaciju, odradili regulaciju prometa i očistili prometnicu.

— Nitko nije zatražio liječničku pomoć, a policijski službenici na mjestu događaja obavili su očevid, rekla je za BRAČ danas Sanja Nazlić iz Službe za odnose s javnošću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, dodavši kako u ovom trenutku nisu poznati uzroci prometne nesreće (izvor: Facebook Vatrogasci Supetar)

Podjelite:

You may also like...