Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gorjelo na deponiju Košer; požar pod kontrolom, još uvijek nije ugašen

Odlagalište otpada “Košer” nedaleko Pučišća, točnije jugoistočno od Gornjega Humca, danas, 23. srpnja, zahvatio je požar u prijepodnevnim satima. O požaru je dojava zaprimljena u 10.14 sati, kada su pripadnici Dobrovoljnoga vatrogasnog društva Pučišća odmah izišli na požarište. Vrijedi istaknuti da su u gašenju toga požara sudjelovala sva Dobrovoljna vatrogasna društva s otoka. U gašenju požara na tom odlagalištu sudjelovalo je tako 11 vatrogasnih vozila i 30 vatrogasaca.

Požar je pod našom kontrolom
Prema riječima vatrogasnog zapovjednika DVD Pučišća Ante Martinića, iz toga je društva u gašenju požara sudjelovalo 10 vatrogasaca. — Požar je pod našom kontrolom, ali ne možemo ga proglasiti ugašenim, rekao nam je Martinić, napomenuvši kako će članovi društva ostati na dežurstvu i preko noći. Dodao je i kako je požar zahvatio pola hektara površine.

Brački vatrogasci danas su se u 17.00 sati oglasili zvucima sirena na vatrogasnim vozilima, a u povodu tragične smrti vatrogasca Ivana Galekovića iz Velike Gorice, koji je danas ispraćen na posljednji počinak. Zvucima sirene oglasili su se tako DVD Supetar, DVD Pučišća, DVD Bol, DVD Selca i DVD Milna. — Neka mu je laka Hrvatska zemlja, poručili su brački vatrogasci.

požar na odlagalištu "Košer" koji je planuo danas, 23. srpnja, pod kontrolom je gasitelja, ali još uvijek nije ugašen; dežurstva će biti organizirana i prreko noći (izvor: Vatrogasci Supetar)

požar na odlagalištu “Košer” koji je planuo danas, 23. srpnja, pod kontrolom je gasitelja, ali još uvijek nije ugašen; dežurstva će biti organizirana i prreko noći (izvor: Vatrogasci Supetar)

Podjelite:

You may also like...