PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Intenzivno se traga za počiniteljem drske pljačke poštanskoga ureda u Supetru. Iz Hrvatske pošte poručili: “Ne komentiramo kako ne bismo ometali istragu”

Policijski službenici i dalje intenzivno tragaju za počiniteljem koji je maskiran i s pištoljem u ruci 4. studenoga opljačkao poštanski ured u Supetru, i to u radno vrijeme, otuđivši znatna novčana sredstva.

Maskirani pljačkaš ušao u poštanski ured u redovito radno vrijeme
Oko 18.40 sati za sada nepoznati počinitelj s pištoljem u ruci ušao je u poslovnicu pošte u Supetru u kojoj su tada, kako saznajemo, bile dvije poštanske službenice u redovitom radnom vremenu. U tom je trenutku zatražio od jedne da mu da novac. Kako se u kuloarima govori, maskirani pljačkaš u tom trenutku nije vidio i drugu službenicu koja je bila u pošti, ali ne na šalteru. Govori se da je ta službenica, čuvši da je u pošti pljačkaš, sakrila dio novca. Nakon što je dobio dio novca drski kradljivac pobjegao je iz poštanskoga ureda.

Otuđeno nekoliko desetaka tisuća kuna
Prema policijskom izvješću, otuđen je novac u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Zapitali smo i je li policija u ovom trenutku na tragu počinitelju drske krađe. — U ovom trenutku nismo u mogućnosti pružiti više informacija, obzirom na tajnost izvida propisanu Zakonom o kaznenom postupku, poručili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, dodavši kako će u slučaju pronalaska počinitelja javnost biti pravodobno obaviještena.

Iz Hrvatske pošte nisu htjeli komentirati slučaj
O detaljima pljačke poštanskoga ureda u Supetru više informacija pokušali smo doznati iz središnjega ureda Hrvatske pošte u Zagrebu. Iz Ureda za korporativne komunikacije uputili su nas na nadležnu policijsku upravu s odgovorom: — Ovakve slučajeve ne komentiramo kako ne bismo ometali istragu.
Nemili slučaj kratko su komentirali iz grada Supetra, objavivši: — Očekujemo brzu reakciju policije i uhićenje drskoga razbojnika.

Izvor: mup.gov.hr

– U slučaju pronalaska počinitelja javnost će biti pravodobno obaviještena, poručili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske (izvor: mup.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...