Iz policije potvrdili: Dvije osobe zadržane su na bolničkomu liječenju; dijete otpušteno na kućnu njegu

Nakon što je u nedjelju, 30. svibnja, BRAČ danas izvijestio o nesretnom događaju u Pučišćima kada je oko 21.00 sat pao vanjski lift obiteljske kuće, Policijska uprava splitsko-dalmatinska oglasila se i danas, 31. svibnja.

Najavila je kako će policijski službenici u tijeku dana obaviti očevid toga događaja, a kako bi se utvrdile njegove okolnosti.

Dvije osobe zadržane na bolničkomu liječenju
— Utvrđeno je kako su 68-godišnjak, 39-godišnjak i dijete zadobili teške tjelesne ozljede ekstremiteta u padu vanjskoga lifta na obiteljskoj kući te su 68-godišnjak i 39-godišnjak zadržani na bolničkomu liječenju, dok je dijete otpušteno na kućnu njegu, stoji u izvještaju splitske policije.

Sve tri osobe pretrpjele prijelome donjih ekstremiteta
Supetarski vatrogasci objavili su kako su na dojavu o nesreći intervenirali zajedno s kolegama iz DVD-a Pučišća i djelatnicima Hitne medicinske pomoći. — Izvršili smo izvlačenje unesrećenih i pomogli pri pružanju prve pomoći kao i u njihovu transportu u zračnu luku Brač. Sve tri osobe pretrpjele su prijelome donjih ekstremiteta zbog kojih su hitnim medicinskim helikopterskim letom s bračkog aerodroma prebačene u KBC Split, napisali su na Facebooku.

— Utvrđeno je kako su 68-godišnjak, 39-godišnjak i dijete zadobili teške tjelesne ozljede ekstremiteta u padu vanjskoga lifta na obiteljskoj kući te su 68-godišnjak i 39-godišnjak zadržani na bolničkomu liječenju, dok je dijete otpušteno na kućnu njegu, stoji u izvještaju splitske policije (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...