Grad Supetar

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske: Slijedi obavljanje očevida kako bi se utvrdio točan uzrok

Policijska uprava splitsko-dalmatinska potvrdila je danas, 5. travnja, portalu BRAČ danas da je na Uskrs, 4. travnja, na području Milne izbio požar na koji su odmah po dojavi pristupili policijski službenici.

Za sada nema utvrđene materijalne štete
Prije nego što smo objavili vijest za potvrdu o požaru, zatražili smo i izvješće splitske policije, ali do zaključenja teksta nije nam stigao odgovor. Nešto kasnije iz splitske policije poslali su priopćenje. — Vatrogasci su oko 17.40 sati požar stavili pod nadzor i lokalizirali u 18.30 sati. U požaru je izgorjela suha trava, nisko raslinje i nešto borove šume, dok za sada nema utvrđene materijalne štete, odgovorili su za BRAČ danas iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

U gašenju požara sudjelovale sve vatrogasne postrojbe
— Slijedi obavljanje očevida čim požarište bude u potpunosti ugašeno kako bi se utvrdio točan uzrok požara, priopćili su. U gašenju požara na predjelu Nerezine kod Ložišća sudjelovale su sve vatrogasne postrojbe otoka Brača s 11 vozila i 33 vatrogasca. Prema izvješću supetarskih vatrogasaca, opožareno je oko 7,5 hektara borove šume i makije. Nakon što je požar stavljen pod kontrolu, na požarištu je osigurano dežurstvo preko noći, a danas je napravljena nova procjena situacije na terenu.

izvor: DVD Bol Facebook

Podjelite:

You may also like...