Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Je li policija na tragu drskom pljačkašu pošte u Supetru koji je otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna? Iz policije tvrde da je istraga i dalje u tijeku, a izvidi kaznenoga djela tajni

Ima li policija ikakvoga traga do počinitelja drske krađe poštanskoga ureda u Supetru koja je obavljena još 4. studenoga prošle godine, i to u radnom vremenu toga ureda? Je li rješenje istrage pri kraju i u kojem se smjeru istraga provodi, nije poznato, a policija ne otkriva detalje cijeloga slučaja.

Pljačkaš uz prijetnju pištoljem otuđio novac i pobjegao
Već smo nekoliko puta pisali o tom nemilom događaju u Supetru kada je maskirani pljačkaš uz prijetnju pištoljem zastražio dvije šalterske službenice i s plijenom se uputio u nepoznatom smjeru. Učinio je to oko 18.40 sati, uz napomenu kako pošta u Supetru radi do 20.00 sati. No, od tada do danas iz policijskih izvještaja i odgovora, nikakvih novosti. Još 15. studenoga, Policijska uprava splitsko–dalmatinska izvijestila nas je da je u tijeku kriminalističko istraživanje, a sličan odgovor primili smo i 11. studenoga s napomenom kako će javnost nakon dovršetka kriminalističkoga istraživanja kaznenoga djela biti pravodobno obaviještena.

Prema policijskom priopćenju otuđeno je nekoliko desetaka tisuća kuna
U policijskom priopćenju od 6. studenoga navedeno je da je počinitelj otuđio novac od nekoliko desetaka tisuća kuna. Iako policija nije navela točan iznos otuđenog novca, neslužbeno smo ipak uspijeli doznati da se radi o 60 tisuća kuna.

Iz policije ne otkrivaju detalje istrage
U kakvoj je fazi istrage navedeni predmet te ima li nekih novih saznanja, iz policije nam nisu htjeli otkriti. — Obavještavamo Vas da je kriminalističko istraživanje navedenoga kaznenog djela još u tijeku, odgovorili su nam, i podsjetili da su odredbama Zakona o kaznenome postupku izvidi propisani kao tajni te da zbog toga nisu u mogućnosti navesti više detalja.

U istragu uključeni službenici bračke i splitske policije
Zanimalo nas je i tko provodi kriminalističko istraživanje, policijski službenici Policijske postaje Brač ili tim istražitelja splitske policije. — U kriminalističko istraživanje uključeni su policijski službenici Policijske postaje Brač i Policijske uprave splitsko-dalmatinske, poručili iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Iz grada Supetra očekuju uhićenje drskoga razbojnika
Iz grada Supetra su kratko poručili: — Očekujemo brzu reakciju policije i uhićenje drskoga razbojnika.

maskirani pljačkaš ušao je u poštanski ured u Supetru oko 18.40 sati u ponedjeljak, 4. studenoga, i otuđio nekoliko setaka tisuća kuna. Iz policije su i u srijedu, 8. prosinca, potvrdili da je kriminalističko istraživanje u tijeku te da nisu u mogućnosti navesti više detalja (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...