Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

KAO U FILMU Mopedom nepoznati muškarci zaustavili osobno vozilo, udarali po vozilu i prijetili smrću 24-godišnjaku. Ne biste vjerovali koji je razlog drskoga razbojništva

Splitska policija izvijestila je danas, 27. travnja, kako su jučer, 26. travnja, dvije nepoznate muške osobe u poslijepodnevnim satima prišle 24-godišnjaku u Milni koji se nalazio sa suprugom. Vjerovali ili ne, tražili su od njega da sa sebe skine majicu s navodno obilježjima nogometnoga kluba iz Slavonije te da im je preda.

Udarali po vozilu i prijetili smrću
Kako 24-godišnjak nije htio predati majicu koju su nepoznati muškarci tražili, udaljio se s osobnim vozilom. No, tu nije bio kraj. Slijedio je scenarij kao u filmu, odnosno potjera za mladim parom. — Nepoznati su mopedom krenuli za njima i stajanjem ispred vozila zaustavili ga, a potom su udarali po vozilu i nastavili upućivati prijetnje smrću nakon čega im je predao majicu, pojasnili su iz splitske policije.

Kriminalističko istraživanje u tijeku
Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske poručili su kako je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Nakon razbojništva i upućenih prijetnji smrću koji su počinjeni u Milni, u nedjelju, 26. travnja, u popodnevnim satima, policija provodi kriminalističko istraživanje (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...