Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Maloljetnik skrivio prometnu nesreću; zaradio optužni prijedlog

Što se tiče naših prometnica, ovaj tjedan nećemo pamtiti po dobru. Do sada smo izvijestili o tri prometne nesreće. U njima je na sreću bilo i lakše ozljeđenih, ali u dvije nesreće zabilježene su i teže ozljede sudionika.

S teškim ozljedama glave prebačena u splitsku bolnicu
Strana državljanka s težim ozljedama glave hitno je prebačena u splitski bolnički centar, kao i nedavno stradali u sudaru vozila i kombija kod Nerežišća koji je helikopterom prebačen u splitsku bolnicu, a što dovoljno govori o ozbiljnosti ozljede.

Nesreću skrivio maloljetnik
No, jedna čitateljica našega portala obavijestila nas je i o prometnoj nesreći, koju je, kako smo uspjeli doznati, ovaj put skrivio maloljetnik. — Prometna nesreća se dogodila oko 15 sati na kolniku županijske ceste na Braču u kojoj su sudjelovali moped i motocikl. 50–godišnjem muškarcu konstatirana je teška tjelesna ozljeda, a nakon pružene liječničke pomoć u splitskoj bolnici je otpušten, izvijestili su nas iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

Maloljetnik bez dozvole?
Ono što zabrinjava je činjenica da je u prometnoj nesreći sudjelovao maloljetnik koji je, neslužbeno doznajemo, upravljao vozilom bez dozvole. — Zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv maloljetne osobe će se podnijeti odgovarajući optužni prijedlog, rekli su nam iz splitske policije. Nisu htjeli pružiti detaljnije informacije.

u promeetnoj nesreći 50-godišnjem muškarcu konstatitrana je teška tjelesna ozljeda te mu je pružena liječnička pomoć u splitskoj bolnici (foto: iz arhive)

u promeetnoj nesreći 50-godišnjem muškarcu konstatitrana je teška tjelesna ozljeda te mu je pružena liječnička pomoć u splitskoj bolnici (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...