Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Na Braču kod dvojice pronađena i oduzeta droga; protiv njih podnesene prijave Državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenoga djela

Policijska uprava splitsko–dalmatinska priopćila je danas, 24. prosinca, da su policijski službenici Policijske postaje Brač dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca, nakon što su kod njih na Braču pronašli drogu. Policijski službenici priveli su te osobe na istraživanje, a pronađena droga im je oduzeta.

Kod 36–godišnjaka pronađena marihuana i indijska konoplja
Kriminalističko istraživanje dovršeno je nad 36–godišnjakom kod kojega je prethodno na Braču pronađeno i oduzeto 155 grama marihuane i 34 stabljike indijske konoplje.

Kod 37–godišnjaka pronađeni speed, marihuana i sjemenke za uzgoj droge
— Dovršeno je kriminalističko istraživanje i nad 37–godišnjakom kod kojega je također na Braču pronađeno i oduzeto ukupno 4,4 grama speeda, 25,9 grama marihuane te više od 950 sjemenki za uzgoj marihuane i 220 komada halucinogenih gljiva, javlja splitska policija.

Policija sumnja u počinjenje kaznenih djela
Kako je izvijestila policija, protiv obojice je podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela.

Policijska uprava splitsko–dalmatinska priopćila je danas, 24. prosinca, da su policijski službenici Policijske postaje Brač dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca, nakon što su na Braču kod njih pronašli i oduzeli drogu (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...