PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NAPAD U BOLU Policija uhitila jednoga od napadača i uz kaznenu prijavu predala ga pritvorskom nadzorniku, nastavlja se kriminalističko istraživanje toga događaja

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom za kojega je utvrđeno postojanje sumnje da je zajedno s još nekoliko osoba sudjelovao u fizičkom napadu na četvoricu mlađih muškaraca, a koji se dogodio u srijedu, 15. srpnja, u Bolu, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Jedan zadobio lakše, a drugi teže ozljede
Kako doznaje BRAČ danas, do nemiloga događaja došlo je u srijedu oko 19.00 sati, kada su napadnuta četvorica mlađih muškaraca, i to u dobi od 19 do 21 godinu. Jedan od napadnutih, 19-godišnjak, zadobio je pri tom lakše tjelesne ozljede, dok je 21-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu, a radi se o prijelomu kosti na ruci. Teška tjelesna ozljeda utvrđena je u bolnici gdje je napadnutom mladiću pružena pomoć, a zatim je otpušten iz bolnice na kućnu njegu.

Zaradio kaznenu prijavu
Bračka policija brzo je uhvatila jednoga od napadača, 22-godišnjaka, na mladiće, koji su se, kako neslužbeno saznajemo, vraćali s plaže. — Kriminalističkim istraživanjem nad 22-godišnjakom utvrđeno je postojanje sumnje da je ostvario obilježja kaznenoga djela “Sudjelovanje u tučnjavi” i kaznenoga djela “Teška tjelesna ozljeda” te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić. Policija je izvijestila i kako se kriminalističko istraživanje toga događaja nastavlja.

— Kriminalističkim istraživanjem nad 22-godišnjakom utvrđeno je postojanje sumnje da je ostvario obilježja kaznenoga djela “Sudjelovanje u tučnjavi” i kaznenoga djela “Teška tjelesna ozljeda” te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić o događaju napada na četvoricu mladića koji se dogodio 15. srpnja u Bolu (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...