Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Osobni automobil stranih registracija sletjeo s kolnika; ozlijeđena osoba prebačena u splitsku bolnicu

Osobno vozilo, registracijskih oznaka iz Poljske, sletjelo je s kolnika danas, 3. rujna, na predjelu Lučice, između Supetra i Splitske. Ozlijeđeni su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni na daljnju obradu u supetarski Dom zdravlja. Do slijetanja osobnoga vozila došlo je oko 12.00 sati.

Ozlijeđena osoba prebačena je u splitsku bolnicu
Prema odgovoru Policijske uprave Splitsko-dalmatinske na naš poslani upit, do slijetanja vozila s kolnika na cesti Supetar – Splitska došlo je oko 12.10 sati. — Ozlijeđena je jedna osoba koja je prebačena u splitsku bolnicu, izvijestili su iz policije, dodavši kako za sada ne raspolažu informacijama o identitetu osobe niti o zadobivenim ozljedama. Potvrđuju tek da je na mjestu događaja obavljen očevid.

Vatrogasci su pomogli u evakuaciji ozlijeđenoga suvozača
Nekoliko minuta poslije slijetanja vozila s kolnika, dojavu su zaprimili i supetarski vatrogasci koji su se hitno uputili prema mjestu nesreće. Prema izvještaju vatrogasne postrojbe, na intervenciju se uputilo 7 vatrogasaca koji su pomogli u evakuaciji ozlijeđenoga suvozača. — U slupanomu automobilu nalazilo se dvoje stranih državljana; za evakuaciju ozlijeđenog suvozača valjalo je pristupiti rezanju lima teškim hidrauličkim alatima, obavijesti su supetarski vatrogasci. Dodali su i kako je pritom obavljena regulacija prometa, a nakon nje sanacija prometnice od krhotina vozila.

s kolnika na predjelu Lučice između Supetra i Splitske sletjelo je vozilo stranih registracijskih oznaka (izvor: Facebook Vatrogasci Supetar)

s kolnika na predjelu Lučice između Supetra i Splitske, danas, 3. rujna, oko 12.00 sati sletjelo je osobno vozilo stranih registracijskih oznaka (izvor: Facebook Vatrogasci Supetar)

Podjelite:

You may also like...