PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Osobno vozilo udarilo u kameni usjek i prevrnulo se zatim na krov. Lakše ozlijeđene dvije osobe. Policija obavila očevid: Uzrok nesreće je neprilagođena brzina

Prometna nesreća u kojoj su prema saznanjima dvije osobe lakše ozlijeđene te im je pružena medicinska pomoć, dogodila se u petak, 19. veljače, na državnoj cesti Gornji Humac — Bol.

Glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Antonela Lolić potvrdila je za BRAČ danas kako se prometna nesreća dogodila oko 14.40 sati na DC 115, Gornji Humac — Bol.

Vozač i suvozačica prevezeni u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći
— Prometna nesreća dogodila se na način da je osobno vozilo udarilo u kameni usjek, te se prevrnulo na krov. U vozilu su se nalazile dvije osobe, vozač i suvozačica koji su prevezeni na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Split. Utvrđeno je da su zadobili lakše tjelesne ozljede, izvijestili su za BRAČ danas iz splitske policije.

Vozaču prekršajni nalog
Policija je po izlasku na teren obavila i očevid prometne nesreće. — Utvrđeno je kako je uzrok prometne nesreće neprilagođena brzina stanju i uvjetima na cesti. Vozač će biti sankcioniran prekršajnim nalogom zbog počinjenja prekršaja u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama, poručili su za BRAČ danas iz Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću.

Na mjesto nesreće izašli i vatrogasci DVD Bol
Dojavu o prometnoj nesreći, i to već u 14.46 od centra 112, primili su i vatrogasci DVD Bol koji su odmah izašli na intervenciju s tri vatrogasca i vatrogasnim vozilom.

— Prometna nesreća dogodila se na način da je osobno vozilo udarilo u kameni usjek te se prevrnulo na krov. U vozilu su se nalazile dvije osobe, vozač i suvozačica koji su prevezeni na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Split. Utvrđeno je da su zadobili lakše tjelesne ozljede, izvijestili su za BRAČ danas iz splitske policije (izvor: Vatrogasci Bol)

Podjelite:

You may also like...