PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Oštetili trgovinu za oko 4.800 kuna; bračka policija dovršila kriminalističko istraživanje, protiv prevaranata slijede kaznene prijave

Bračka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad pet osoba zbog kaznenoga djela prijevare. Navedeno kazneno djelo počinili su na štetu jednoga trgovačkog društva na Braču, izvijestila je danas, 22. prosinca, Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Najmlađi počinitelji, i to dvojica, imaju 18 godina, dok je najstariji 21-godišnjak. Među njima je bila i jedna 20-godišnjakinja.

Otuđili blokove, sami ih ispisivali i unovčavali na blagajni
— Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su dva 18-godišnjaka, 20-godišnjakinja, 20-godišnjak i 21-godišnjak od 24. studenoga do 11. prosinca 2020. godine na otoku Braču otuđili prazne paragon blokove koji se koriste pri povratu ambalaže, da bi potom iste sami ispisivali i unovčavali na blagajni trgovine te su na taj način oštetili trgovinu za oko 4.800,00 kuna, stoji u priopćenju koje je potpisala glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić.

Pronađeni otuđeni, a ne iskorišteni blokovi
U tijeku kriminalističkoga istraživanja obavljene su i pretrage. Kako javlja Policijska uprava, kod 21-godišnjaka je pronađen ostatak otuđenih, a ne iskorištenih blokova.

Zaradili kaznene prijave
— Protiv svih nadležnomu Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu bit će podnesene kaznene prijave zbog kaznenoga djela Prijevara, priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Bračka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad pet osoba zbog kaznenoga djela prijevare. Navedeno kazneno djelo počinili su na štetu jednoga trgovačkog društva na Braču, a trgovinu su oštetili za 4.800,00 kuna, izvijestila je danas, 22. prosinca, Policijska uprava splitsko-dalmatinska (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...