Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama: uhićen i predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Brač ponovno su bili u akciji. Prošloga vikenda na području našega otoka zatekli su mlađu punoljetnu osobu s različitim vrstama droge. Zanimljivo, sve je bilo pakirano u manje vrećice i očito bilo spremno za tržište.

Uhićeni je očito planirao drogu za tržište
Policija je sve uredno detektirala. Ukupno 41,8 g marihuane, 71 komad amfetamina, 28,96 g speeda, 10,8 g MDMA, 111,38 G hašiša, a k tome su pronađene i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Doista, mladić se ozbiljno pripremao plasirati drogu na tržište.
— Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlašteene proizvodnje i prometa predan je pritvorskom nadzorniku, javili su iz Policijske uprave Splitsko–dalmatinske.

Za proizvodnju droge kazna zatvora je do pet godina
Teško je vjerovati da će se taj 21–godišnjak s otoka tek tako izvući, a prema Kaznenome zakonu za neovlaštenu proizvodnju tvari koje su proglašene drogom predviđena je kazna zatvora od 6 mjeseci do 5 godina, dok je zatvorska kazna određena i za promet drogama.

Izvor: mup.gov.hr

Uhićen je 21-godišnjak na otoku kod kojega su službenici Policijske postaje Brač prošloga vikenda zatekli drogu. Nad njih je provedeno kriminalističko iszraživanje te je predan pritvorskom nadzorniku (izvor: mup.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...