Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Počinitelj još uvijek nije poznat policiji. Traje kriminalističko istraživanje. Policija ne iznosi detalje

Počinitelj još uvijek nije poznat policiji. Tako bi se mogla sažeti vijest koja se odnosi na tešku krađu počinjenu u noći s 12. na 13. siječnja u Supetru, kada je drski kradljivac iz poslovnih prostora otuđio računalnu opremu.

Kazneno djelo teške krađe
— Obavještavamo Vas kako je u odnosu na kazneno djelo teška krađa koje je počinjeno 12./13. siječnja 2020.godine u Supetru i dalje u tijeku kriminalističko istraživanje, izvijestili su nas iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Obavljen očevid po izvršenju kaznenoga djela
Napomenuli su da su policijski službenici Policijske postaje Brač po zaprimljenoj dojavi o počinjenju kaznenoga djela odmah izašli na mjesto događaja i obavili očevid.

Traje kriminalističko istraživanje
Na naš upit iz policije nisu htjeli iznositi detalje. Tek su kratko priopćili: — Detalje kriminalističkoga istraživanja nismo u mogućnosti javno iznositi.

Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja kaznenoga djela teške krađe koja se dogodila u noći s 12. na 13. siječnja u Supetru. Za sada nepoznati počinitelj otuđio je računalnu opremu iz poslovnih prostora (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...