PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Policija izvijestila da nema elemenata kaznenoga djela u nedavnom požaru u Bolu

— Možemo izvijestiti kako u predmetnom požaru nisu utvrđeni elementi kaznenoga djela, kratko je priopćila Policijska uprava splitsko-dalmatinska na naš upit o tome što je utvrđeno u očevidu požara koji se dogodio u nedjelju, 26. siječnja, u Bolu, na predjelu Poljana.

Za 10-tak minuta vatrogasci na mjestu požara
U tom je požaru podsjećamo izgorjelo krovište i jedna prostorija, a riječ je o dograđenom dijelu stambene višekatnice. Prema izvještaju bolskih vatrogasaca, požar je zahvatio 20 m2. Dojavu o požaru toga dana vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnog društva Bol zaprimili su ujutro oko 7.00 sati, a već za 10–tak minuta bili su na mjestu požara.

U gašenju požara sudjelovalo 12 vatrogasaca s 4 vozila
U intervenciji gašenja požara sudjelovalo je 12 vatrogasaca s 4 vatrogasna vozila, a akcijom je upravljao zamjenik zapovjednika bolskoga DVD–a Toma Stipičić. Na požarište je tada stigla i Elektrodalmacija s dva vozila.

Policija kaže da nije bilo potrebe za obavljanjem očevida
Iako je policija uredno obaviještena o pozivu, mogli bismo reći prema protokolu, ipak nije bilo potrebe za obavljanjem očevida s obzirom da prema policijskom izvještaju nema naznaka da bi se radilo o kaznenom djelu. I ono najvažnije, u požaru srećom nije bilo ozlijeđenih.

požar na predjelu Poljana u Bolu koji je izbio u nedjelju, 26. siječnja, ugašen je oko 9.00 sati brzom i kvalitetnom intervencijom vatrogasaca DVD-a Bol (izvor: DVD Bol – Vatrogasci Bol)

Podjelite:

You may also like...