Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Policija izvijestila što je uzrok požara u Murvici

Nakon što je BRAČ danas pisao o požaru stambene kuće u naselju Murvica, a zatim najavio kako se policijski očevid na mjestu požara očekuje u nedjelju, 17. siječnja, stiglo je danas, 18. siječnja, kratko priopćenje Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Iako je lokalni portal boljani.info pisao, a BRAČ danas, prenio da je tijekom subote obavljen policijski očevid, to je demantiralo priopćenje splitske policije.

Uzrok požara je tehnički kvar
Policija je potvrdila našem portalu da će se očevid obaviti u nedjelju. — Izvješćujemo Vas da je dovršen očevid požara u kući u mjestu Murvica na Braču koji je izbio 16. siječnja 2021. godine te je utvrđeno da je uzrok požara tehnički kvar, stoji u obavijesti koju je portalu BRAČ danas poslala Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Požar na obiteljskoj kući izbio je nešto iza ponoći u subotu, 16. siječnja. Vatra se pritom proširila i zahvatila dio susjedne kuće. U kućama se na sreću nitko nije nalazio, a požar je lokaliziran uutro iza 2.00 sata, a proglašen ugašenim oko 8.30 sati. U intervenciji je sudjelovalo 16 vatrogasaca sa 6 vozila.

izvor: Vatrogasci Bol

Podjelite:

You may also like...