Policija potvrdila za BRAČ danas: Očevid požara bit će obavljen danas kako bi se utvrdili uzroci i materijalna šteta

Požar u naselju Murvica blizu Bola koji je u subotu, 16. siječnja, zahvatio dvije obiteljske kuće, još uvijek nije rasvijetljen, nisu poznati njegovi uzroci, kao ni materijalna šteta koja je prema prvim informacijama velika.

O požaru obavijest je Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Bol dojavljena iza ponoći, a bolski vatrogasci odmah su sa 6 vozila izašli na mjesto događaja. U gašenju požara sudjelovalo je 16 vatrogasaca.

Vatra je zahvatila i dio susjedne kuće
Prema objavljenim podacima, požar je lokaliziran ujutro oko 2.00 sata, a u potpunosti ugašen tek oko 8.00 sati. Iako su prve informacije govorile da je bračka policija obavila očevid, to se još uvijek nije dogodilo. Policijska uprava Splitsko-dalmatinska potvrdila je za BRAČ danas da je požar izbio u kući u noći oko 1.00 sat. — Požar se proširio i vatra je zahvatila dio susjedne kuće. U kućama se nije nitko nalazio, a požar je u potpunosti ugašen, izvijestili su iz splitske policije.

Očevid će pokazati što je uzrok požara
Na naše pitanje što je utvrđeno policijskim očevidom, stigao je odgovor: — Danas će se obaviti očevid radi utvrđivanja uzroka požara i nastale materijalne štete. Prema izvješću bolskih vatrogasaca, očevid su obavili inspektori iz Splita. Što je utvrđeno izvidom na mjestu požara, doznat ćemo nakon što dobijemo odgovor Inspekcije zaštite od požara.

izvor: Vatrogasci Bol

Podjelite:

You may also like...