Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Policija priopćila: Došlo je do izlijetanja vozila

Nakon što je u petak, 4. rujna, u Bolu oko 23.00 došlo do požara na automobilu, a koji su brzo stavili pod kontrolu pripadnici Dobrovoljnoga vatrogasnog društva, policija je izašla na mjesto nesreće i obavila očevid.

Brza intervencija bolskih vatrogasaca
Jučer smo izvijestili kako je brzom intervencijom bolskih vatrogasaca spriječeno daljnje širenje požara koji je zahvatio travu i nisko raslinje. Na teren je izašlo šest vatrogasaca s tri vatrogasna vozila.

Vozaču uručen prekršajni nalog
O svemu je obaviještena bračka policija, a priopćenje nam je poslala splitska policijska uprava. — Oko 23.00 sata zaprimljena je dojava da je u na otoku Braču u mjestu Bol došlo do izlijetanje vozila van kolnika te samozapaljenja vozila, a uslijed čega se vatra proširila na obližnje raslinje. Utvrđeno je da je vozilom upravljao 44-godišnjak, u ovom događaju nitko nije zadobio ozljede, a zbog sumnje u počinjenje prekršaja 44-godišnjaku uručen prekršajni nalog, izvijestio je Jerko Kurevija, službenik iz Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

U pola sata ugašen požar
Bolski vatrogasci požar su ugasili u 23.30 sati. Očevidom je, doznaje se iz splitske policije, utvrđeno da je opožarena površina 10×10 m2 niskoga raslinja.

– Utvrđeno je da je vozilom upravljao 44-godišnjak, u ovom događaju nitko nije zadobio ozljede, a zbog sumnje u počinjenje prekršaja 44-godišnjaku uručen prekršajni nalog, izvijestili su za BRAČ danas iz Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave splitsko-dalmatinske (izvor: Facebook Vatrogasci Bol)

Podjelite:

You may also like...