Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Policija u ophodnji zamijetila dim iz poljske kamene kućice; otvoreni plamen zahvatio krov s drvenim gredama

U ranim popodnevnim satima, u subotu, 12. rujna, vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnog društva Supetar imali su dvije vatrogasne intervencije, i to na području Splitske.

U intervencijama sudjelovalo 20 vatrogasaca
Jedna intervencija odnosila se na požar otvorenoga prostora, a druga na požar koji je zahvatio pomoćni objekt uz obiteljsku kuću. — U prvom požaru izgorjelo je pola hektara makije, a u drugom su vatrogasci spriječili širenje vatre na kuću no pomoćni objekt je nažalost izgorio, objavio je Grad Supetar na Facebook stranici, dodavši kako je u intervencijama sudjelovalo 20 vatrogasaca sa šest vatrogasnih vozila.

Šteta procijenjena na nekoliko tisuća kuna
Požare na području Splitske potvrdila je i Policijska uprava splitsko-dalmatinska. — Možemo potvrditi kako su u mjestu Splitska oko 16.15 sati policijski službenici u ophodnji zamijetili dim iz poljske kamene kućice te su odmah pozvani vatrogasci DVD-a iz Supetra koji su požar ugasili u 16.45 sati. Obavljenim razgovorom s vlasnikom utvrđeno je da je žar s kamina prouzrokovao otvoreni plamen koji je potom zahvatio krov s drvenim gredama koji je u potpunosti izgorio, dok je nastala šteta procijenjena na iznos od nekoliko tisuća kuna, izvijestili su danas, 14. rujna, za BRAČ danas iz splitske policije.

Na Punti nema materijalne štete
Osim požara na poljskoj kamenoj kućici, gorjela je i suha trava na adresi Punta, o čemu je bračka policija zaprimila dojavu oko 16.00 sati. — Opožarena je manja površina, dok su požar ugasili također pripadnici DVD-a Supetar u 17.00 sati. U ovom požaru nije nastala materijalna šteta, priopćili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnoga društva Supetar, njih 20, sudjelovali su u subotu, 12. rujna u intervencijama na području Splitske gdje je došlo do otvorenoga plamena koji je zahvatio kroz s drvenim gredama, a gorjelo je i na adresi Punta, gdje je požar zahvatio manju površinu (Izvor: Facebook Grad Supetar)

Podjelite:

You may also like...