PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Policijska istraga i dalje traje; policija nije otkrila točan iznos otuđenoga novca, neslužbeno doznajemo da se radi o 60 tisuća kuna

Policijski službenici i dalje intenzivno tragaju za drskim kradljivcem koji je u ponedjeljak, 4. studenoga, uz prijetnju pištoljem otuđio navac iz poštanskoga ureda u Supetru. Iz policije više informacija o navedenom slučaju nisu htjeli dati, kao ni komentirati detalje ovoga slučaja.

Javnost će biti pravodobno obaviještena
— U vezi vašega upita možemo izvijestiti kako je u tijeku kriminalističko istraživanje, poručili su nam danas, 15. studenoga, iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske. Sličan odgovor primili smo 11. studenoga, uz napomenu kako će javnost nakon dovršetka kriminalističkoga istraživanja kaznenoga djela biti pravodobno obaviještena.
U policijskom priopćenju od 6. studenoga navedeno je da je počinitelj otuđio novac od nekoliko desetaka tisuća kuna. Iako policija nije navela točan iznos otuđenog novca, neslužbeno doznajemo da se radi o 60 tisuća kuna.

Maskirani pljačkaš ušao je u poštu u radnom vremenu poslovnice
Maskirani pljačkaš ušao je u poslovnicu pošte u Supetru u radnom vremenu, i to oko 18.40 sati kada su u pošti bile dvije službenice. U tom je trenutku od jedne službenice zatražio novac, a druga je, kako smo saznali, čuvši da se radi o pljački uspjela sakriti dio novca, tako da pljačkaš nije uspio otuđiti i veći iznos novca. Pljačkaš je zatim pobjegao iz poštanskoga ureda.
Policija je u priopćenju pojasnila kako nije u mogućnosti pružiti više informacija s obzirom da su izvidi tajni prema Zakonu o kaznenom postupku.

maskirani pljačkaš ušao je u poštanski ured u Supetru u ponedjeljak, 4. studenoga, oko 18.40 sati i otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna. Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske potvrdili su i danas, 15. studenoga, da je kriminalističko istraživanje kaznenoga djela u tijeku (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...