PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ponovno gorjelo na deponiju “Košer”

Na odlagalištu otpada “Košer” jugoistočno od Gornjega Humca, ponovno je danas, 27. kolovoza, gorjelo, a do požara je došlo oko 17.30 sati. Prema informacijama s kojima raspolažemo, još uvijek nisu poznati uzroci današnjega požara.

Brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno širenje požara
Kako javljaju vatrogasci, brzom intervencijom Dobrovoljnoga vatrogasnoga društva Bol, Pučišća i Selca spriječeno je daljnje širenje požara. Teren se, prema riječima vatrogasca, prekopao bagerom, a sve s ciljem što bržega gašenja vatre i stavljanja požara pod nadzorom.
Deponij “Košer” gorio je i prije nešto više od mjesec dana, točnije 23. srpnja, kada je na odlagalištu doplo do požara u prijepodnevnim satima. Tada su u gašenju sudjelovala sva Dobrovoljna vatrogasna društva s otoka.

Gorjelo u noćnim satima na ulazu u Selca, uz državnu cestu
Požar je nedavno izbio i na ulazu u mjesto Selca, uz državnu cestu D112, i to oko 00.50 sati. Na požarište su tada odmah izašli vatrogasci DVD Selca s 3 vozila i 15 vatrogasaca. Prema priopćenju selačkih vatrogasaca, požar je lokaliziran u 2.00 sata, a vatrogasci su i nakon ugašenoga požara ostali sanirati mjesto požara.

nakon požara na odlagalištu otpada "Košer", 23. srpnja, ponovno je gorjelo na istom deponiju (izvor: DVD Selca)

nakon požara na odlagalištu otpada “Košer”, 23. srpnja, ponovno je danas, 27. kolovoza, gorjelo na istom deponiju (izvor: DVD Selca)

Podjelite:

You may also like...