PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Požar na lokalitetu Sv. Mikula kod Sumartina; uzrok pad žice za električnu energiju na dalekovodu

Na području Sumartina, na lokalitetu Sv. Mikula danas, 25. veljače, došlo je do požara niskoga raslinja i borove šume. Uzrok požara je pad žice za električnu energiju na 10kw dalekovodu Selca – Sumartin. Vatrogasci su dojavu o požaru primili u 14.05 sati.

Požar je u potpunosti ugašen oko 16.30 sati
— Odmah po dojavi vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnoga društva Selca izašli su na intervenciju s 2 vozila i 6 vatrogasaca te požar lokalizirali u 15:00 sati. Požar je u potpunosti ugašen u 16.30 sati, priopćili su selački vatrogasci. Napomenuli se da opožarena površina iznosi 2500 m2.

Prekinuta isporuka električne energije
Zbog požara na području Sumartina došlo je do privremenoga prekida isporuke električne energije za šire područje općine Selca. Uz vatrogasce, na teren su odmah izašli i djelatnici HEP Brač te u kratkom roku otklonili kvar i uspostavili protok električne energije.

Vatrogasci DVD-a Selca s 2 vozila i 6 vatrogasaca izašli su na intervenciju danas, 25. veljače, zbog dojave o požaru na području Sumartina, na lokalitetu Sv. Mikula, koji je lokaliziran u 15.00 sati, a u potpunosti ugašen u 16.30 sati (izvor: Vatrogasci Selca)

Podjelite:

You may also like...