PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Požar na području Podkaštilja. U gašenju sudjeluje 36 vatrogasaca s 11 vatrogasnih vozila; požar lokaliziran, a vatrogasci su i dalje na požarištu

Požar na području Podkaštilja u općini Bol izbio je danas, 23. veljače, oko 14.30 sati. Riječ je o požaru otvorenoga prostora koji se nošen vjetrom brzo proširio na borovu šumu kojom su prekriveni obronci prema velikom i malom Koštilu, javili su vatrogasci DVD-a Supetar.

Na terenu 36 vatrogasaca iz svih vatrogasnih društava
– Gašenju požara prvi su pristupili vatrogasci DVD-a Bol. Uskoro su im se pridružili i pripadnici ostalih vatrogasnih društava, a među njima naravno i naši vatrogasci, istaknuli su supetarski vatrogasci. U intervenciji gašenja požara sudjeluje tako 36 vatrogasaca s 11 vatrogasnih vozila. Iz DVD-a Supetar na terenu je 15 vatrogasaca s 3 vozila, javio nam je vatrogasni zapovjednik iz Supetra Nikola Martinić Dragan. Iz DVD-a Selca na požarištu su 3 vatrogasca s jednim vozilom, izvijestio nas je zapovjednik selačkih vatrogasaca Tino Štambuk, i napomenuo kako požar još uvijek nije ugašen.

Požar lokaliziran oko 16.30 sati
Vatrogascima na terenu pomoć su pružila dva protupožarna aviona, po jedan kanader i airtractor. Požar je lokaliziran u 16.30 sati, a vatrogasci će na požarištu ostati sve do njegova potpunoga gašenja.

Danas, 23. veljače, oko 14.30 sati na području Podkaštilja u Bolu izbio je požar otvorenoga prostora koji se nošen vjetrom ubrzo proširio na borovu šumu. Požar je lokaliziran oko 16.30 sati (izvor: Vatrogasci Supetar)

Podjelite:

You may also like...