PROMETNA NESREĆA Od šestero sudionika njih petero gliserom prevezeno u splitsku bolnicu; u tijeku je očevid na mjestu događaja, a policija regulira promet

Na dijelu ceste između Nerežišća i Pražnica danas, 29. prosinca, dogodila se oko podne prometna nesreća u kojoj su, kako doznaje BRAČ danas, sudjelovala dva osobna vozila.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su za naš portal da su dojavu o prometnoj nesreći na državnoj cesti 113, a riječ je o prometnici na liniji Nerežišća – Pražnica – Sumartin, dobili u 12.24 sati.

Na mesto nesreće izašla hitna, vatrogasci i policija
— Na dionici ceste DC-113, Nerežišća – Pražnica, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. Na mjesto prometne nesreće odmah su izišli djelatnici Hitne medicinske pomoći, vatrogasci i policija, stoji u izvješću Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Pet osoba gliserom prevezeno u splitsku bolnicu
U oba vozila, prema priopćenju splitske policije, nalazilo se šest osoba. — Za sada je pet osoba gliserom Hitne medicinske pomoći prevezeno u Klinički bolnički centar Split, potvrdili su iz policijske Službe za odnose s medijima. O njihovu zdravstvenome stanju u ovome trenutku je nemoguće govoriti, ali s obzirom da su upućeni gliserom za splitsku bolnicu, možemo zaključiti da se radi o težim tjelesnim ozljedama. O tome koliko su teške ozljede sudionika u prometnoj nesreći znat će se tek nakon njihove bolničke obrade.

Kako nam je javila Željka Radošević iz splitske policije, na mjestu prometne nesreće u tijeku je očevid, a promet se odvija uz fizičku regulaciju policijskih službenika.

foto: BRAČ danas (iz arhive)

Podjelite:

You may also like...