Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Pronađeni sudionici tučnjave u Bolu u kojoj je teže ozlijeđena žena. Nad njima je obavljeno kriminalističko istraživanje, a sumnjiči ih se za počinjenje kaznenoga djela

Pronađeni su i privedeni sudionici tučnjave u jednom kafiću u Bolu koja se dogodila u subotu, 15. veljače, oko 2.20 sati, o čemu smo vas danas već izvijestili. U međuvremenu se oglasila policija s novim informacijama u svezi ovoga nemiloga događaja.

U tučnjavi sudjelovalo pet osoba
— Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad pet osoba koje su sudjelovale u tučnjavi, i to nad 25-godišnjakom, dvojicom 28-godišnjaka, 38-godišnjakom i 42-godišnjakom koji se sumnjiče za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi, izvijestila je danas, 17. veljače, Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Jedan sudionik sumnjiči se za izazivanje osobito teške tjelesne ozljede
Jednoga od 28-godišnjaka sumnjiči se i za počinjenje kaznenoga djela osobito teške tjelesne ozljede u kojoj je teže ozlijeđena 34-godišnja žena koja se nalazila u ugostiteljskom objektu kao gost. Osim šaketanja, sudionici tučnjave počeli su bacati i staklene predmete od kojih je komad stakla ozlijedio ženu. Njoj je pružena liječnička pomoć i utvrđena teška tjelesna ozljeda oka zbog čega je zadržana na bolničkomu liječenju.

Liječnička pomoć pružena i 25-godišnjaku
Osim nesretne žene, liječnička pomoć pružena je naknadno i 25-godišnjaku kod kojega su utvrđene lakše tjelesne ozljede, priopćili su iz splitske policije.

Policija je u nedjelju, 16. veljače, dovršila kriminalističko istraživanje nad petero osoba koje su u subotu, 15. veljače, oko 2.20 sati u jednom bolskom kafiću sudjelovale u tučnjavi u kojoj je ozlijeđena i 34-godišna žena (izvor: mup.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...