PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

PRUŽAO OTPOR Zaustavljen nakon što je vožnjom ugrožavao sigurnost na cesti. Nastavio s vrijeđanjem i ometanjem policije, pa je uz sredstva prisile priveden

Da je na bračkim prometnicama moguće doživjeti neugodnosti, možda i nije vijest. O vijestima s prometnica uglavnom vas redovito izvješćujemo na portalu, i to su one koje smiještamo u rubriku “crna kronika”. No, kada vozač izgubi kontrolu pa se kod zaustavljanja policijske patrole odluči na vrijeđanje i ometanje policije u njihovoj kontroli prometa, i nije baš česta vijest, pa je treba zabilježiti.

Zaustavljen zbog opasne vožnje
Nemili događaj zbio se tako protekloga vikenda, i to u subotu, 12. travnja, na cesti između Nerežišća i Donjega Humca kada je policija obavljala svoju redovitu patrolu i odlučila zaustaviti vozilo, primjetivši kako ugrožava sigurnost na cesti. No, tu nije bio kraj. Vozač je toga vozila, zatim, počeo vrijeđati policiju, opirati se, a policiji nije preostalo drugo nego da nesavjesnoga vozača privede u policijsku postaju.

Provedeno kriminalističko istraživanje
— Zbog vrijeđanja i sprječavanja policijskih službenika u obavljanju poslova kontrole prometa, policijski službenici Policijske postaje Brač proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji je zaustavljen na županijskoj cesti Nerežišća – Donji Humac, a nakon što je prethodno uočen kako vožnjom ugrožava sigurnost na cesti, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Vozač je uz sredstva prisile doveden u postaju
Iz policije su naglasili da je vozač u tijeku policijskoga postupanja remetio javni red i mir na prometnici, pružao otpor te je, kako su naveli, uz sredstva prisile doveden u policijsku postaju. — Nakon dovršenoga istraživanja, protiv njega je podnijet optužni prijedlog sukladno čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnoga reda i mira, priopćili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

– Tijekom policijskoga postupanja 34-godišnjak remetio je javni red i mir na prometnici između Nerežišća i Donjega Humca, pružao je otpor te je uz sredstva prisile doveden u policijsku postaju (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...