Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Što im je to trebalo? Trojica maloljetnika osumnjičena za provalu i krađe. Na meti se našla i jedna osnovna škola

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika koji su osumnjičeni za provalu i krađe na Braču. Istraživanje su proveli službenici Policijske postaje Brač, izvijestila je danas, 16. travnja, Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Jedan se sumnjiči za tri kaznena djela
— Jedan od njih sumnjiči se za počinjenje tri kaznena djela, a u kojima su druga dvojica sudjelovala, i to jedan u provali, a drugi u dvije krađe, pojasnili su u priopćenju. Iz jedne osnovne škole, u koju su provalili 17. ožujka, otuđili su laptop i projektor.

Otuđili 40 litara goriva iz radnoga stroja
Početkom travnja ista je ekipa na gradilištu provalila u rezervoar radnoga stroja i otuđila 40 litara goriva. Provalili su, zatim, u kontejner iz kojega su otuđili različiti alat.

Na potezu državno odvjetništvo za mladež
Također početkom travnja provalili su i u jednu kuću iz koje su otuđili LCD televizor. — Kaznena prijava podnijeta je državnom odvjetništvu za mladež, priopćila je splitska policija.

Kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika na otoka Braču proveli su službenici Policijske postaje Brač, a osumnjičeni su za provalu i krađe kroz ožujak i travanj, izvijestila je danas, 16. travnja, splitska policija (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...