Što je uzrok prometne nesreće mladića na motociklu? “U tijeku su izvidi prometne nesreće”, poručili iz splitske policije

Teška prometna nesreća mladića s 18 godina koja se dogodila dan poslije Božića, 26. prosinca, tema je ovih dana na Braču. No, što je uzrok prometnoj nesreći u Supetru koja se dogodila oko 20.55 sati, a u kojoj je mladić zadobio teške, po život opasne ozljede, još uvijek nije poznato.

Izgubio nadzor i udario u stablo
Iz Policijske uprave splitsko–dalmatinske tek su nas obavijestili da je policija obavila očevid prometne nesreće. Nesretni mladić u jednom je trenutku vožnje izgubio nadzor nad motociklom i udario u stablo. Iz policije su nam rekli da je mladić upravljao motociklom Honda. Kako smo uspjeli doznati, barem neslužbeno od građana Supetra, mladić nije imao vozačku dozvolu za upravljanje motociklom. No takvu informaciju policija u svojem priopćenju nije ni potvrdila ni demantirala.

Prva pomoć unesrećenom pružena na Braču, pa prebačen u splitsku bolnicu
Ono što je sigurrno je da je teško ozljeđenom mladiću pružena liječnička pomoć tima medicinske pomoći prvo na Braču, a zatim je hitno prebačen u splitski Klinički bolnički centar na liječenje. Doznajemo da je ozljeđeni u teškom stanju.

U tijeku su izvidi prometne nesreće
Policija nije potvrdila ni je li uzrok prometne nesreće neprilagođena brzina ili nešto drugo. Tek su kratko poručili da su u tijeku izvidi prometne nesreće.

Iz Policijske uprave splitsko–dalmatinske obavijestili su nas da je policija obavila očevid prometne nesreće. Nesretni mladić u jednom je trenutku vožnje izgubio nadzor nad motociklom i udario u stablo. Iz policije su nam rekli da je mladić upravljao motociklom Honda (izvor: mup.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...