Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Sudar osobnog vozila i motocikla; vozač motocikla zadobio teške ozljede i hitno prevezen u bolnicu

Teška prometna nesreća u kojoj je došlo do sudara između osobnoga vozila i motocikla dogodila se danas, 31. srpnja, nešto prije podne na cesti između Selca i Sumartina.

U tijeku su izvidi prometne nesreće
Policijska postaja Brač dojavu o prometnoj nesreći zaprimila je oko 11.55 sati. — Policijski službenici na terenu su obavili očevid te su u tijeku izvidi. Vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede i prevezen je u splitsku bolnicu, priopćila je za BRAČ danas glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić.

Hitno prebačen u splitsku bolnicu
Kako javljaju selački vatrogasci, koji su izašli na teren zajedno s timom hitne medicinske pomoći, teže ozlijeđeni vozač motocikla hitno je helikopterom prebačen u Klinički bolnički centar Split. Objavili su i kako je do nesreće došlo oko 11.40 sati, i to u trenutku kada je osobno vozilo iz njima neutvrđenih razloga prešlo na suprotni trak, a kojim se kretao motocikl.

— Policijski službenici na terenu su obavili očevid prometne nesreće te su u tijeku izvidi. Vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede i prevezen je u splitsku bolnicu, priopćila je za BRAČ danas glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...