Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

TUČNJAVA U BOLU Pošaketali se u kafiću, a žena, koju je u oko pogodio bačeni komad stakla, zadržana na bolničkom liječenju. Policija traga za počiniteljima

Nemili incident dogodio se protekloga vikenda u Bolu, i to u jednom ugostiteljskom objektu ujutro u 2.20 sati, kada je došlo do fizičkoga obračuna između nekoliko osoba.

Nisu poznati sudionici tučnjave
Za sada nisu poznati sudionici koji su sudjelovali u tučnjavi u bolskom kafiću, kao ni pravi uzrok fizičkoga sukoba. U jednom trenutku, za sada nepoznata osoba, bacila je komad stakla koji je ozlijedio 34-godišnjakinju, koja se nalazila u ugostiteljskom objektu kao gost.

Zadržana na bolničkom liječenju
Ženi je pružena liječnička pomoć, ali je naknadno utvrđeno da se radi o teškoj ozljedi oka, pa je oštećena zadržana na bolničkom liječenju.

Traga se za počiniteljima
U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja, izvijestili su ih Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Protekloga vikenda u Bolu je došlo do tučnjave u jednom kafiću, a jedna je osoba ozlijeđena komadom stakla. Prema priopćenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske, za sada nisu poznati sudionici, a policija provodi kriminalističko istraživanje (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...