PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

TUŽNA VIJEST Iznenada preminula ravnateljica Srednje škole Brač u Supetru prof. Slavica Pavišić. Veliki gubitak za školsku ustanovu, ali i odgojno-obrazovne radnike na otoku koji su s njom radili

Tužna vijest pogodila je danas Srednju školu Brač u Supetru, sve nastavnike i učenike te školske ustanove koja je jučer ostala bez ravnateljice. U svome domu na Braču iznenada je u nedjelju, 8. ožujka, u 45. godini života preminula ravnateljica Škole prof. Slavica Pavišić.

Ravnateljica škole od 1. rujna 2018. godine
Slavica Pavišić bila je ravnateljica te bračke ustanove od 1. rujna 2018. godine. Školski odbor Srednje škole Brač imenovao ju je za ravnateljicu Škole nakon 19 godina njezina pedagoškog rada. Radila je u nekoliko škola na Braču na radnom mjestu učitelja i nastavnika fizike. Bila je tako zaposlenik Srednje škole “Bol” u Bolu, Osnovne škole Vladimira Nazora u Postirima i Srednje škole Brač u Supetru.

Napredovala u zvanje mentora, a kasnije savjetnika
Prof. Pavišić završila je studij fizike i politehnike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu. Kao pedagoški radnik istaknula se u školama u kojima je radila brojnim aktivnostima i sudjelovanjem u različitim projektima. Odlukom Agencije za odgoj i obrazovanje nekoliko je puta bila promovirana u viša zvanja, napredovavši u odgojno-obrazovnom rada s učenicima. Prvo je stekla zvanje profesora mentora, a zatim je kao nastavnica fizike u Srednjoj školi “Bol” napredovala u zvanje profesora savjetnika.

Skraćena nastava u školi
Prerana smrt prof. Pavišić veliki je gubitak za školu u Supetru, u kojoj je bila pedagoški i stručni rukovoditelj, njezine djelatnike i učenike, ali i za odgojno-obrazovne radnike na otoku Braču, posebno u ustanovama gdje je radila i ostavila svoj pečat. Kako smo doznali, zbog smrti ravnateljice Pavišić danas i sutra u toj će školi biti skraćena nastava, i to do 12.00 sati. Iz škole smo doznali i da će ukop ravnateljice Pavišić biti sutra u 15.30 sati u Nerežišćima.

Prof. Slavica Pavišić, ravnateljica Srednje škole Brač u Supetru, iznenada je preminula jučer, 8. ožujka, u svome domu u 45. godini života (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...