Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Bolu napadnuta nožem: podnesena kaznena prijava protiv osumnjičenoga, a danas će biti ispitan u splitskom Državnom odvjetništvu

Jučer, 15. kolovoza, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 69–godišnjakom kojega se sumnjiči da je dan ranije, u srijedu 14. kolovoza, u večernjim satima u kući u Bolu napao nožem 52–godišnjakinju i ozljedio je u predjelu ruke.

Napadač osobi nanio tešku tjelesnu ozljedu
Prema izvješću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, ozlijeđenoj ženi pružena je liječnička pomoć u bolnici i utvrđena joj je teška tjelesna ozljeda. Neslužbeno doznajemo da joj je prilikom napada nožem zarezao tetivu i da je ozlijeđena bivša supruga napadača.

Od šest mjeseci do pet godina zatvora
U pratnji policije osumnjičeni je jučer doveden u splitsku policiju i odmah predan pritvorskom nadzorniku. Nad njih je provedeno kriminalističko vještačenje. Zaradio je kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Prema Kaznenome zakonu, za tešku tjelesnu ozljedu predviđena je kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina.

Danas će biti ispitan u Državnom odvjetništvu
Kako javljaju neki mediji, danas, 16. kolovoza, osumnjičeni će biti ispitan u Državnom odvjetništvu u Splitu. Doznajemo i da se radi o strancima, a da osumnjičeni ima i hrvatsko državljanstvo. Ako uspijemo što doznati od Državnoga odvjetništva objavit ćemo.

osumnjičeni za napad nožem u Bolu priveden je splitskoj policiji i nad njih je provedeno kriminalističko istraživanje. Kako doznajermo, danas, 16. kolovoza, bit će ispitan u splitskom Državnom odvjetništvu (foto: J. Bašić)

osumnjičeni za napad nožem u Bolu priveden je u splitsku policiju i nad njim je u četvrtak, 15. kolovoza, provedeno kriminalističko istraživanje. Kako doznajemo, danas, 16. kolovoza, bit će ispitan u splitskom Državnom odvjetništvu (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...