Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Bolu parkirano vozilo se pokrenulo, oborilo suvozačicu i prikliještilo; nesretna žena teško ozlijeđena i hitno prebačena u splitsku bolnicu

U nedjelju, 15. prosinca, oko 22.00 sata došlo je do teške prometne nesreće u Bolu, u ulici Glavica u kojoj je teško ozlijeđena 57–godišnjakinja koja je hitno helikopterom prebačena u splitsku bolnicu.

Vozilo zahvatilo suvozačicu, oborilo i prikliještilo
— Do prometne nesreće došlo je u trenutku kada je parkirano osobno vozilo napustio 60–godišnji vlasnik vozila, a da prethodno nije u potpunosti zategnuo parkirnu kočnicu. Došlo je do samopokretanja vozila koje je zahvatilo 57–godišnju suvozačicu koja se nalazila pored otvorenih vrata te ju je u slijetanju s kolnika i prevrtanju oborilo i prikliještilo, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Ženi su utvrđene teške tjelesne ozljede
U nesreći je osoba teško ozlijeđena, a kako javljaju neki mediji, nesretnu su ženu izvlačili vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnog društva Bol. Ozlijeđenoj je pružena hitna medicinska pomoć te je helikopterom prebačena u splitsku bolnicu. Prema dostupnim informacijama, ženi su utvrđene teške tjelesne ozljede.

Provodi se kriminalističko istraživanje nad vozačem
Iz splitske policije potvrdili su da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad vozačem osobnoga vozila.

Ozlijeđenoj 57-godišnjoj suvozačici u Bolu sinoć, 15. prosinca, pružena je hitna medicinska pomoć te je helikopterom prebačena u splitsku bolnicu. Prema dostupnim informacijama, ženi su utvrđene teške tjelesne ozljede (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...