PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Bolu u noći izbio požar na obiteljskim kućama; policija obavila očevid, očekuje se vatrogasni inspektor

Vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnog društva u Bolu primili su danas, 16. siječnja, nešto iza ponoći dojavu o požaru na području Murvica.

Požar je zahvatio dvije obiteljske kuće.

Naselje Murvica bilo je bez električne energije
U požaru na jednomu objektu u potpunosti su izgorjeli prizemlje, kat i krovište, dok su na drugomu objektu vezane gradnje izgorjeli dio krovišta i jedna prostorija na prvomu katu. Zbog intervencije opskrba električnom energijom za naselje Murvica bila je u prekidu od 00.50 do 08.30 sati.

Požar je lokaliziran u 2.20 sati
U intervenciji je sudjelovalo 16 vatrogasaca sa 6 vatrogasnih vozila. Požar je lokaliziran u 2.20 sati, a vatrogasna intervencija završila je u 8.30 sati. Požarište je po završetku intervencije osiguravala bračka policija koja je obavila očevid, ali do zaključenja ovoga teksta nisu nam poznati nalazi policijskoga uvida.

Lokalni portal javlja da se očekuje i dolazak vatrogasnoga inspektora
Kako piše lokalni portal boljani.info, očekuje se da će na mjestu požara očevid izvršiti i vatrogasni inspektor. — Ovo je bila zahtjevnija intervencija, a mi smo učinili sve što smo mogli, rekao je Stipe Marinković za bolski portal, dodavši da je uslijed požara nastala velika materijalna šteta. Srećom u požaru nije bilo ozlijeđenih, jer u obje kuće nije bilo stanara.

izvor: DVD Bol Facebook

Podjelite:

You may also like...