Grad Supetar

U gašenju požara kod Gornjega Humca sudjelovala 22 vatrogasca; policija potvrdila da su izvidi u tijeku

Požar otvorenoga prostora na predjelu Grabice u Gornjemu Humcu izbio je u četvrtak, 25. ožujka, u popodnevnim satima. Vatrogascima je trebalo nekoliko sati da ugase požar.

Dojavu o požaru vatrogasci DVD Pučišća primili su u 13.20 sati, požar je lokaliziran u 14.50 sati, a prema pisanjima vatrogasaca, potpunosti ugašen u 18.00 sati.

Stradala makija i borovina
Požar je, kako su izvijestili pučišći vatrogasci na Facebooku, zahvatio makiju i borovinu, a opožarena površina iznosi 5 hektara. Osim vatrogasaca na čijem je terenu došlo do požara, u njegovu gašenju sudjelovali su i pripadnici DVD-a Supetar, zatim DVD-a Bol i DVD-a Selca. — Hvala svim kolegama na pomoći, zajedno smo jači, poručili su vatrogasci iz Pučišća.

Policijski izvidi u tijeku
O požaru na području Gornjega Humca upoznati su i službenici Policijske postaje Brač, a iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske tvrde da su u četvrtak na Braču evidentirana čak dva požara. — Možemo Vas obavijestiti da su tijekom dana 25. ožujka izbila dva požara na otvorenom prostoru i to iznad mjesta Bol te u blizini mjesta Gornji Humac. Požare su ugasili vatrogasci, a policijski izvidi su u tijeku, odgovorili su na naš upit iz Policijske uprave.

izvor: Vatrogasci Pučišća Facebook

Podjelite:

You may also like...