Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

U noći iz dvorišta nestao električni motor

U noći s ponedjeljka na utorak, odnosno s 10. na 11. kolovoza, na području Zvaniške u ulici Marka Marulića u Sutivanu iz dvorišta je ukraden električni motor.

O krađi upoznata bračka policija
Krađu je za BRAČ danas potvrdila i Policijska uprava splitsko-dalmatinska, poručivši kako je o tome upoznata i bračka Policijska postaja. — Možemo Vas izvijestiti da su policijski službenici Policijske postaje Brač zaprimili dojavu o krađi električnoga motora u mjestu Sutivan na otoku Braču u noći s 10./11. kolovoza 2020. godine.

U tijeku je kriminalističko istraživanje
No, počinitelj krađe za sada nije poznat. — Na okolnosti ovoga događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje, izvijestili su nas iz splitske policije.

TZ općine Sutivan uputila poziv
O krađi električnoga motora javnost je upoznala i Turistička zajednica općine Sutivan, uputivši pri tom poziv: — Molimo ako imate kakve informacije ili isti vidite negdje da nas nazovete na 0958590951.

— Možemo Vas izvijestiti da su policijski službenici PP Brač zaprimili dojavu o krađi električnoga motora u mjestu Sutivan na otoku Braču u noći s 10./11. kolovoza 2020. godine, priopćili su iz splitske policije (izvor: Facebook Sutivan)

Podjelite:

You may also like...