Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U prometnoj nesreći na cesti između Supetra i Nerežišća dvije osobe teško ozlijeđene i nalaze se u splitskoj bolnici

Na državnoj cesti Supetar–Nerežišća dogodila se u ponedjeljak, 25. studenoga, prometna nesreća, i to oko 11.10 sati, a u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo Peugeot i teretno vozilo Mercedes. U nesreći su dvije osobe teško ozlijeđene.

Ozlijeđeni prebačeni u splitsku bolnicu
Osobnim vozilom Peugeot upravljala je 59–godišnjakinja, a, kako doznajemo, teretnim vozilom marke Mercedes upravljao je 53–godišnjak. — Oba sudionika prometne nesreće teško su ozlijeđena te im je pružena liječnička pomoć, priopćila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Ozlijeđeni su prebačeni u splitsku bolnicu na daljnje liječenje gdje se, doznajemo, još uvijek nalaze.
Kako saznajemo, vozačica osobnoga automobila doživjela je u tijeku nesreće potres mozga i određene prijelome te se nalazi na neurologiji splitskog KBC–a, dok se ozlijeđeni vozač teretnoga vozila nalazi na odjelu traumatologije u splitskoj bolnici.

Za sada nisu poznati uzroci nesreće, u tijeku je istraživanje
Za sada nisu poznati uzroci prometne nesreće. — U tijeku je kriminalističko istraživanje, priopćili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Dodali su kako je u prometnoj nesreći stradao pas koji je uginuo, a koji se, javljaju iz policije, u trenutku nesreće nalazio u vozilu Peugeot.

u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 25. studenoga, na cesti Supetar – Nerežišća teško su ozlijeđene dvije osobe koje su prebačene u splitsku bolnicu. I dalje traje istraživanje uzroka prometne nesreće, priopćili su iz Policijske upravve splitsko-dalmatinske (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...