Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

U prometnoj nesreći na predjelu Lučice sudarili se osobno i teretno vozilo; zabilježena materijalna šteta

Na cesti između Supetra i Splitske, na predjelu Lučice, došlo je danas, 20. lipnja, do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo osobno i teretno vozilo.

Do sudara je došlo u zavoju prometnice
Do sudara je došlo u zavoju prometnice, a kako je vaš reporter uspio doznati na licu mjesta, teretno vozilo se, zahvativši u zavoju veći dio prometnice, sudarilo s osobnim vozilom koje je dolazilo iz smjera Supetra. O prometnoj nesreći Policijska postaja Brač zaprimila je dojavu oko 10.30 sati te su sudionici prometne nesreće neko vrijeme trebali pričekati dolazak policije kako bi obavila očevid.

Nastala je materijalna šteta
— Na vozilima je nastala materijalna šteta te su vozači ubrzo uklonili vozila kako bi se promet mogao neometano odvijati. Policijski službenici su izašli na mjesto događaja i utvrdili činjenice, izvijestila je za BRAČ danas Antonela Lolić, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Na predjelu Lučice, na cesti između Supetra i Splitske, danas, 20. lipnja, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobno i teretno vozilo. – Na vozilima je nastala materijalna šteta, te su vozači ubrzo uklonili vozila kako bi se promet mogao neometano odvijati, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...