Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

U Pučišćima 23-godišnji mladić izgubio nadzor nad vozilom, utvrđena teška tjelesna ozljeda, nakon hitnog transporta u splitsku bolnicu zadržan na liječenju

Tragom vijesti koju smo jučer, 5. travnja, objavili o prometnoj nesreći koja se dogodila u Pučišćima u noći sa subote na nedjelju, kada je teže stradao nesretni vozač, oglasila se Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Sletio 20-tak metara ispod ceste
— Dana 5. travnja oko 2,20 sati na kolniku Županijske ceste u mjestu Pučišća došlo je do slijetanja vozila Renault izvan kolnika kada je 23-godišnji vozač izgubio nadzor nad vozilom kojim je sletio na dubinu od oko dvadesetak metara ispod razine ceste, odgovorili su na naš upit iz splitske policije.

U spašavanju sudjelovali pučiški vatrogasci
U spašavanju nesretnoga mladića sudjelovali su djelatnici Tima hitne medicinske pomoći iz Gornjega Humca i 6 vatrogasaca Dobrovoljnoga vatrogasnog društva iz Pučišća koji su, kako smo već izvijestili, pristupili izvlačenju i zbrinjavanju osobe.

Zadržan na bolničkom liječenju
U prometnoj nesreći 23-godišnji mladić hitno je helikopterom prevezen u splitsku bolnicu. Prema policijskom izvještaju, utvrđena mu je teška tjelesna ozljeda te je zadržan na bolničkom liječenju.

Nakon što je nesretnom mladiću koji je stradao u prometnoj nesreći u Pučišćima pružena hitna medicinska pomoć, upućen je helikopterom u splitsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...