PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Uhićen maloljetnik kojega se sumnjiči za razbojništvo u Milni. Za ostalom dvojicom policija intenzivno traga

Intenzivno kriminalističko istraživanje koje na Braču provode službenici bračke policije dovelo je policiju do jednoga maloljetnika nad kojim je odmah provedeno istraživanje. Priveden je, a kriminalističko istraživanje upućuje na sumnju da je s još dvije za sada nepoznate osobe počinio razbojništvo u Milni nad 24-godišnjim državljaninom BIH-a.

Kako im nije pošlo za rukom krenule su prijetnje smrću
BRAČ danas jučer je izvijestio kako su dvije nepoznate muške osobe u nedjelju, 26. travnja, u popodnevnim satima prišle 24-godišnjaku u Milni koji se nalazio sa suprugom i zatražile od njega majicu, a kako smo uspjeli doznati, radi se o majici s oznakom jednoga nogometnoga kluba. Kako im nije pošlo za rukom ono što su htjeli, počeli su s vrijeđanjem i prijetnjama smrću, a muškarac se, zatim, zajedno sa suprugom udaljio s autom.

Iz straha za život sebe i supruge predao majicu
— Kako je oštećeni odbio predati majicu, muškarci su nastavili s upornim prijetnjama te mopedom krenuli za njima i stajanjem ispred vozila zaustavili ga, a potom su udarali po vozilu i nastavili upućivati prijetnje smrću nakon čega im je iz straha za život sebe i supruge predao majicu, pojasnili su iz splitske policije.

Ostala dvojica policiji su za sada nepoznata
Naglasili su kako je protiv maloljetnoga počinitelja podnijeto posebno izvješće nadležnom Državnome odvjetništvu za mladež kao dopuna kaznene prijave. Ostala dvojica policiji su za sada nepoznata. — Nastavlja se kriminalističko istraživanje, poručili su iz splitske policije, davši do znanja kako traje potraga za ostalom dvojicom koji su sudjelovali u razbojništvu.

Intenzivno kriminalističko istraživanje koje na Braču provode službenici bračke policije dovelo je do jednoga maloljetnika nad kojim je provedeno istraživanje. Priveden je, a kriminalističko istraživanje rezultiralo je sumnjom da je s još dvije za sada nepoznate osobe počinio razbojništvo u Milni nad 24-godišnjim državljaninom BIH-a (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...