Uhićen na Braču s drogom u stanu: protiv 31-godišnjaka podnesena kaznena prijava zbog sumnji za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Policijski službenici Policijske postaje Brač proveli su kriminalističko istraživanje nad 31–godišnjakom, a nakon što su, pretragom njegova stana na Braču, pronašli drogu, točnije amfetamin i marihuanu, obavijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Obavljena pretraga stana uz pribavljeni nalog
Prema policijskom priopćenju, jučer, 19. studenoga, obavljena je pretraga njegova stana, a uz prethodni pribavljeni nalog. Policijski službenici u stanu su pronašli ukupno 32,44 grama amfetamina, 0,72 grama marihuane i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Osobu se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama
Kako doznajemo iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, protiv 31–godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnji u počinjenje kaznenoga djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Prema odredbama Kaznenoga zakona, za neovlaštenu proizvodnju tvari koje su proglašene drogom predviđena je kazna zatvora od 6 mjeseci do 5 godina, a za osobe koje, osim proizvodnje drogu stave u prodaju, odnosno u promet, određena je zatvorska kazna do 12 godina.

policijski službenici Policijske postaje Brač pronašli su u utorak, 19. studenoga, kod 31-godišnjaka u stanu na Braču amfetamin i marihuanu, kao i digitalnu vagu za mjerenje. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, a zatim podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu (izvor: Policijska uprava splitsko-dalmatinska)

Podjelite:

You may also like...